Θέλω να σε γνωρίσω όπως δεν προσπάθησε ποτέ κανείς.

Αν θελήσεις ποτέ να μάθεις την καρδιά μου, διάβασέ με. Αυτό είναι το μυστικό μου. Μέσω των λέξεων γνώρισα τη ζωή κι ακόμα την ψαχουλεύω. Είναι κομμάτι της ζωής μου που ποτέ δε θα αποχωριστώ και με χαροποιεί ιδιαίτερα να το μοιράζομαι μαζί σου.

Θέλω να σε γνωρίσω όπως δεν προσπάθησε ποτέ κανείς. Με ακούς;

Να μπω στη ζωή σου χωρίς να ταράξω τις συνθήκες σου, να κρατηθώ απ’ το χέρι σου χωρίς να σου μεταδώσω την παγωνιά της παλάμης μου και να παλέψω για σένα.
Θέλω να σε πλησιάσω από τόσο κοντά, σε σημείο να μπορείς να διακρίνεις την έντονη κινητικότητα που έχεις προκαλέσει στην περιοχή του στήθους μου. Την αισθάνεσαι;

Θέλω μια νύχτα να αράξω στον κόλπο σου και ξαπλωμένοι κι οι δύο στην ζεστή αμμουδιά σου, να αρχίσουμε να ταξιδεύουμε παρέα, μέχρι να έρθουν τα πρώτα κρύα και βρω την ευκαιρία να σ’ αγκαλιάσω.
Να φυσήξω έναν βοριά τόσο παγερό, που πάνω στην αγκαλιά μας, να παγώσει τη στιγμή.
Κι ύστερα, να αναστενάξω βαθιά από την μελαγχολία του πόθου μου για σένα που να σηκώσω εκείνο το απαλό, φθινοπωρινό αεράκι που θα χαϊδέψει τα μακριά μαλλιά σου.

Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για σένα.
Όλο αυτόν το καιρό που μιλάμε αρχίζω να καταλαβαίνω πως βλέποντας εσένα τις νύχτες είσαι στα μάτια μου τόσο καυτή που μόνο ένα κοίταγμά σου μπορεί να ανάψει τη φωτιά μου.

Μα που να σε βρω που όλο σε χάνω μέσα από τα χέρια μου; Πως να σε συναντήσω, που κάθε φορά μου φεύγεις μόλις εμφανιστώ;
Ξέρω, είμαστε διαφορετικοί, από άλλους κόσμους φτιαγμένοι αλλά δώσε μας μία ευκαιρία να σε γνωρίσω και να με γνωρίσεις και που ξέρεις… ίσως καταφέρουμε να φέρουμε την Άνοιξη που οι συνθήκες της θα μας επιτρέψουν να συμβιώσουμε.

Μη σε φοβίζει το παγερό μου κλίμα που παρελθόντος και της μοναχικότητας που ζεις τα τελευταία χρόνια. Έχω για σένα μια αγκαλιά, πάντα ζεστή και τρυφερή που η επιθυμία της να τη γεμίσεις μεγαλώνει όσο την πλησιάζεις. Κι εγώ… άσε με εμένα να λιώνω στα καυτερά βλέμματά σου, στα πικάντικα φιλιά σου που φαντάζομαι.

Άφησε με να γευτώ την αύρα σου τη μαγική που μ’ έχει αναστατώσει κι εγώ κάθε βράδυ θα γεμίζω δωμάτιό μας και με τους αναστεναγμούς και να γεμίζω με φιλιά ποθητό κορμί σου.

Άσε με να’ ρθω κοντά σου Με ακούς;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »