Μακάρι να καταλάβαινες πως προκαλείς τόσα αισθήματα

Άρχισε να βραδιάζει νωρίς μα οι ώρες που είμαι μακριά σου πλήθυναν κι αυτό με τρελαίνει. Ο νους μου είναι χαμένος στο φιλί σου, Αυτό το φιλί του αποχωρισμού, την αγκαλιά της ανακούφισης, τη μυρωδιά της ευτυχίας. Μακάρι να μπορούσα να πετάξω, ναι θέλω να έρθω κοντά σου γρήγορα. Γρήγορα να μην περάσουν άλλες στιγμές χωρίς εσένα. Οι δείχτες του ρολογιού τρέχουν κι η ώρα περνάει βασανιστικά μακριά σου, ψάχνω τρόπο να μην κοιτάζω το ρολόι, μα είναι αδύνατον… με κρατεί χώρια. Τίποτα δεν είναι αληθινό χωρίς εσένα, άγγελε μου. Ζω ένα γλυκό όνειρο, έναν τρομακτικό εφιάλτη, όλα μαζί… γιατί ξέρω πώς είναι πλάι σου και τόσο καιρό υπάρχω σε έναν κόσμο μακριά από το φως σου… σε έναν σύμπαν πλασμένο από σένα, χωρίς εσένα. Θέλω να σε νιώθω τόσο κοντά μου, να ακούω την ζεστή σου ανάσα και θέλω να έρθω και να σε αγκαλιάσω μα ξέρω πως δεν μπορώ. Δεν μπορώ να σε βλέπω να πιέζεσαι.

Σκέφτομαι την ώρα που σε έβλεπα στο σπίτι σου… Να κάθομαι και σε βλέπω να κοιμάσαι στον καναπέ. Ήσουν σαν ένας πραγματικός άγγελος… Μόνο που δεν θα είμαι για πάντα στο πλευρό σου μέχρι να μου το επιτρέψεις. Μέχρι που να νοιώσεις και εσύ κάτι πέρα από την φιλία. Δεν θα είμαι δίπλα σου όταν με χρειάζεσαι… γιατί απλά εγώ δεν μπορώ προς το παρόν να γίνω ο φύλακας άγγελος σου. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω τον χρόνο εκεί στην γωνία που σε είχα στην αγκαλιά μου. Θέλω να σταματήσω τον χρόνο σε αυτήν ακριβώς την στιγμή.

Να την σταματήσω και να μην σκέφτομαι τίποτε άλλο… παρά μόνο την μορφή σου και τα γλυκά φιλιά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως όταν έφευγα όλα θα τελειώσουν για μένα. Θα φύγεις ίσως και για πάντα από κοντά μου και μπορεί να μην μπορώ να σε δεν θα σε ξαναδώ…Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω κάποιον τρόπο για να σε κρατήσω για πάντα δίπλα μου, μα καθώς τα λεπτά περνάνε ξέρω πως δεν υπάρχει τρόπος να το καταφέρω αυτό… μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ξαναδώσουμε αυτό το υγρό φιλί, με ένα χάδι, ένα βλέμμα και να σου δώσω όλη μου η ζωή θρύψαλα στο βωμό σου. Μια αγκαλιά από τη ζεστή αύρα σου… Έλα μωρό μου, σε περιμένω, σε θέλω πολύ Έλα να αρχίσουμε την αληθινή ζωή ξανά από την αρχή….Γυρίζω σπίτι και θυμάμαι… χάθηκα στο δρόμο από τη σκέψη σου… από την ανάμνηση σου… Κανένας δε με περιμένει. Μόνο η φαντασία μου για τη λήθη και η φαντασία για την μυρωδιά σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »